Вітаємо гімназистів-переможців районного конкурсу-фестивалю "Французька весна. Свята і традиції"

13 квітня 2016 р.  

 

Вітаємо гімназистів-переможців

районного конкурсу-фестивалю

"Французька весна. Свята і традиції"

 

      13 квітня 2016 року  в  гімназії "Троєщина" уже вдруге відбувся фестиваль "Французька весна".  Цьогоріч це був тематичний конкурс  "Французькі свята та традиції", в якому взяли участь команди з 10- ти шкіл Деснянського району. Учні нашої гімназії також змагалися у цьому конкурсі. Наша команда презентувала історичну  область Франції –_Бретань,_колиску_кельтської_культури.
      Виступ розпочали  учні  7-го класу Ірина Рибачок та Олександра Валяхіна-Конькова. Вони розповіли про щорічний музичний фестиваль, який  проводиться в місті Лорент. А учасники гімназійного ансамблю барабанщиків під керівництвом учителя музики Галанської_Валерії_Валеріївни, вправно відбиваючи  ритми кельтського маршу, відтворили  атмосферу  справжнього вуличного фестивалю.  Лірична пісня  «Memoria de Noite» гальською мовою у виконанні гімназисток 7-го класу Марії Рак, Весни Іщенко та учениці 3-го класу Кіри_Касьянової додала романтизму і грайливого настрою вуличному фестивалю. Також гімназисти представили  народний бретонський танець у виконанні учениць 8-го  класу Єлизавети Огулі, Кароліни Соловей, Ксенії Ірхової, Олени Гутверт і Катерини_Синявської.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      На конкурсі були присутні почесні гості, які його й оцінювали, а саме: офіційний представник  французького видавництва «Hachette » в Україні Ольга Решетько , методист з іноземних мов управління освіти Деснянського району міста Києва Мельник_Фаріда_Сунгатівна, методист з міжнародних відносин управління освіти Топка_Ольга_Анатоліївна .

      Вітаємо наших учнів із почесним  І місцем  (наказ Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації  № 212  від 21 квітня 2016 р.)!!!

 

 

 

     Див. також участь гімназистів у фестивалі "Французька весна" у 2013-2014, 2014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта