День цивільної оборони

24 квітня 2015 р.

 

День цивільної оборони

 

 

     Кожна людина у світі має право на захист, який гарантується  державою.  Та попри це, кожному обов’язково знати правила поведінки у надзвичайних ситуаціях, щоб під час їх виникнення не метушитися, а зуміти зберегти життя не лише собі, а й іншим людям. Саме тому щороку у всіх навчальних закладах проводять День цивільної оборони.

      З огляду на ситуацію, що склалася в нашій країні, питання цивільного захисту дуже актуальне. Тому цього року відбулися масштабні навчання, лекторії і практичні заняття.

       У приватній Лінгвістичній гімназії 24 квітня також було проведено заходи до Дня цивільної оборони, які підготував  учитель допризовної підготовки юнаків  Довганюк  Микола Григорович.   На цих заходах гімназисти вдосконалили свої теоретичні знання та практичні навики поведінки в екстремальних ситуація, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.

     Куратори класів провели виховні години, де розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, ознайомили з планом дій під час радіаційної небезпеки, провели вікторину «Правила поведінки у надзвичайних ситуаціях». Також учні мали можливість переглянути тематичні мультфільми і стіннівки; практично ознайомилися із засобами захисту органів дихання та шкіри.

      

       Завершальним етапом була евакуація гімназистів, де учні та учителі продемонстрували обізнаність та високий рівень підготовки.

      

      

                              Див. також день цивільної оборони у 2013-2014, 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта