День цивільної оборони

13 травня 2014 р.

День цивільної оборони

 

     У гімназії впродовж навчального року вивчаються правила поведінки у надзвичайних ситуаціях. А 13 травня 2014 року був проведений День цивільної оборони.  

     Куратори 1-4 класів провели уроки на тему «Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій». Маленькі гімназисти розповідали про те, як поводитися під час надзвичайної ситуації, та продемонстрували свої дії під час виникнення небезпеки.

       У 5-7 класах проводились практичні заняття з медично-санітарної підготовки. Учні відпрацьовували вміння надавати медичну допомогу потерпілим у надзвичайних ситуаціях. А також ознайомилися з протигазом та правилами його одягання.

       У 8-9  класах було проведено урок на тему «Ядерний реактор. Чорнобильська катастрофа та ліквідація її наслідків», а в 10-11 класах був проведений урок на тему «Хімічні катастрофи та екологія».

       Підсумком проведення Дня цивільної оборони стала лінійка, на якій учитель допризовної підготовки Довганюк Микола Григорович  розповів про Всесвітній день цивільної оборони та мету його проведення. Учні старших класів продемонстрували навички надання першої медичної допомоги, вміння користуватися засобами індивідуального захисту. 

 

 

        

      

      Завершилася лінійка сигналом «Увага, гази!», після якого учні та вчителі організовано та швидко евакуювалися з гімназії.

 

                               Див. також день цивільної оборони у 2014-2015, 2015-2016 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта