Екскурсія до Національного ботанічного саду ім. Миколи Гришка НАН України

20 березня 2015 р.

 

Екскурсія до Національного ботанічного саду

ім. Миколи Гришка НАН України

 

      Весна - найпрекрасніша пора року. Вона рясно вбирає землю в яскраві шати. Усе навколо пробуджується, оживає, повітря наповнюється безліччю п'янких пахощів. Життя відновлюється,    -   і все це яскраво відбивається в симфонії звуків, що лунають у природі.

      Насолодитися екзотичною красою природи учні гімназії змогли 20 березня під час екскурсії до Національного ботанічного саду ім. М. Гришка. Сьогодні Ботанічний сад входить до природно-заповідної зони України. Його землі є пам’яткою природного та історичного значення.

      

      Гімназисти відвідали оранжерейний комплекс, у якому представлено експозиції та колекції екзотичних тропічних та субтропічних рослин. Подорож розпочалася з колекцій азалій, камелій та орхідей. Діти були вражені різноманітністю кольорових відтінків та ароматами квітів.

      

     У наступній залі увазі гімназистів були представлені не тільки красиві, а й корисні тропічні і субтропічні плодові рослини. Діти побачили, як у живій природі ростуть лимони та інжир, смачні мандарини, апельсини і солодкий манго.

     Експозиція кактусів стала завершальним етапом подорожі. Малюки побачили рослини різних розмірів, форм та забарвлення.

      

     Наостанок учні відвідали квітковий магазин. Там вони мали змогу не лише насолодитися красою рослин, а й придбати їх на згадку.

     

     

 

                    Див. також екскурсія до ботанічного саду у 2011-20122015-2016 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта