Стратегія ефективної підготовки гімназистів до ЗНО

2 лютого 2015 р.

 

Стратегія ефективної підготовки

гімназистів до ЗНО

 

       Приватна Лінгвістична гімназія плідно співпрацює з Міжнародним освітньо-методичним центром Пірсон-Дінтернал з 2001 року. У рамках співпраці Міжнародний освітньо-методичний центр надає гімназії методичний супровід із впровадження сучасних освітніх технологій з вивчення англійської мови у навчально-виховний процес. Учителі англійської мови гімназії мають чудову можливість дізнаватися про інноваційні технології в галузі освіти, підвищувати свою професійну майстерність, брати участь у семінарах, творчих майстернях та тренінгах, які проводять методисти Пірсон-Дінтернал.

     Так вчителі англійської мови Яременко Г.О. та Горбанівець В.О. стали учасниками тренінгу  «Особистісно-орієнтоване  навчання», який відбувся 29 жовтня 2014 року в приміщенні Національної парламентської бібліотеки України. А вчителі Блажкевич Т.А., Рай О.М., Буць В.А. взяли участь у практичному семінарі «Організація диференційованого навчання на уроках англійської мови для учнів середньої та старшої школи»,  який  відбувся  6 листопада 2014 року у спеціалізованій школі №313.

      А 5 листопада 2014 року у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України відбулася урочиста зустріч учасників освітнього проекту «Pearson Partnership Schools – Партнерство в освіті». У ній взяли участь представники освітньо-методичного центру Пірсон-Дінтернал та керівники провідних середніх навчальних закладів м. Києва. Нашу гімназію представляли директор  Дашковська В.П.  та заступник директора Яременко Г.О. За плідну співпрацю та якісну роботу щодо навчання учнів англійської мови, гімназію відзначено нагородою «Навчальний заклад – партнер Пірсон».

     На базі приватної Лінгвістичної гімназії Міжнародний освітньо-методичний центр Пірсон-Дінтернал проводить як семінари для вчителів англійської мови, так і інтерактивні демонстраційні уроки, конкурси, вікторини для учнів.    

      

    Так 2 лютого 2015 року старший методист Пірсон-Дінтернал Роберт Хартіган  провів урок-практикум на тему "Алгоритм підготовки до  складання ЗНО" для учнів 10-11 класів. Старшокласники дізналися про структуру тесту з англійської мови та типи завдань, спробували виконати тести з розділів «Читання» та «Використання мови».

       

     Також учні отримали корисні поради, які допоможуть їм підготуватися до незалежного тестування та успішно скласти його.

     

     

Бажаємо нашим випускникам успіхів

на зовнішньому незалежному оцінюванні!!!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта