Підвищення професійної майстерності вчителів англійської мови

6 листопада 2014 р.

 

Підвищення професійної майстерності

вчителів англійської мови

 

      У рамках співпраці з Міжнародним освітньо-методичним центром Pearson-Dinternal вчителі англійської мови приватної Лінгвістичної гімназії мають чудову можливість дізнаватися про інноваційні технології в галузі освіти, підвищувати свою професійну майстерність, брати участь у семінарах, творчих майстернях та тренінгах.

     Так вчителі Яременко Ганна Олегівна та Горбанівець Вікторія Олександрівна стали учасниками тренінгу «Особистісно-орієнтоване  навчання»,     який   відбувся       29 жовтня 2014 року у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України.

     Методисти центру Pearson-Dinternal провели майстер-класи з навчання грамоти молодших школярів та підвищення продуктивності уроків англійської мови у середній та старшій школі. Працюючи у групах, учасники тренінгу опановували методи інтерактивного навчання, прийоми підвищення ефективності роботи з підручниками, способи організації навчальної діяльності учнів.

       

      

       6 листопада 2014 року у спеціалізованій школі №313 відбувся практичний семінар для вчителів Деснянського району міста Києва на тему «Організація диференційованого навчання на уроках англійської мови для учнів середньої та старшої школи». Приватну Лінгвістичну гімназію представляли вчителі Блажкевич Тетяна Анатоліївна, Рай Ольга Михайлівна, Буць Вікторія Анатоліївна.

      У ході семінару представник видавництва старший методист, викладач англійської мови, екзаменатор Pearson Test of English Світлана Сорочинська розкрила основні принципи диференціації на уроці англійської мови, показала прийоми ефективної адаптації навчальних ресурсів до груп із різним рівнем комунікативної компетенції.

      Виконуючи комунікативні завдання різної складності, учасники семінару змогли на практиці освоїти зазначені принципи диференційованого навчання.

     Наприкінці заходу учасники висловили свої враження, побажання, пропозиції та отримали сертифікати про участь у семінарі.

 

      

  

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта