Святковий концерт, присвячений 68-ій річниці Дня Перемоги

8 травня 2013 р.

Святковий концерт, присвячений

68-ій річниці Дня Перемоги

 

 

8-го травня у приватній Лінгвістичній гімназії відбувся захід, присвячений 68-ій річниці Перемоги  радянських військ над фашистськими загарбниками.

Почесними гостями нашого свята були ветерани Великої Вітчизняної війни: полковник Соловйов Олександр Георгійович, майор Барановський Борис Костянтинович, рядовий Ващенко Анатолій Максимович, старшина Возний Іван Кондратійович та дитина війни Маркелова Надія ІванівнаТакож на свято завітав заступник голови Деснянської районної в місті Києві адміністрації Титаренко Юрій Дмитрович.

 

      

 З вітальним словом до гостей  звернулася  директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська. У своїй промові вона сказала: «У цей славетний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку пошану воїнам-визволителям. Обов’язок нашого покоління – зберегти подароване мирне життя і докласти усіх зусиль для розбудови рідної держави, щоб наступні покоління дивилися в своє майбутнє без страху,  з упевненістю в завтрашньому дні. Подвиг воїнів-переможців непідвласний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Саме воїнам-переможцям ми завдячуємо свободою та мирним небом». 

І у знак вдячності гімназисти подарували ветеранам букети квітів.

 

Також  ветеранів привітав заступник голови Деснянської районної в місті Києві адміністрації Титаренко Юрій Дмитрович. 

Він сказав: «Велика перемога була здобута неймовірно дорогою ціною: війна забрала мільйони людських життів, перетворила на суцільні руїни міста й села. Пам'ять про війну залишається з нами як зразок мужності, сили духу, самопожертви і вічної святої скорботи за тими, хто віддав своє життя. Від усього серця бажаю ветеранам Великої Вітчизняної війни міцного здоров'я та довгих років життя».

З концертною програмою перед ветеранами виступили артисти Національної філармонії України - квартет баяністів ім. М.Різоля під керівництвом народного артиста України Сергія Грінченка та заслужений артист Україіни Віктор Тіткін. У програмі концерту звучали пісні воєнних часів: "Журавли", "Гори, гори, моя звезда", "Огонёк", "В землянке", "Синий платочек", "Давай закурим", "Дорогой длинною", "Где же Вы, друзья-однополчане", "Темная ночь".

 

      

 У супроводі квартету баяністів учитель музики нашої гімназії заслужена артистка естрадного мистецтва України Галанська Валерія Валеріївна виконала пісню "Катюша".

Фінальна пісня "День Перемоги" у виконанні заслуженого артиста України Віктора Тіткіна зворушила душі всіх присутніх в залі.

 

      

 

Розчулені гості дякували артистам Національної філармонії за прекрасний концерт, а директору гімназії Валентині Петрівні - за організацію та проведення такої чудової, по-сімейному теплої зустрічі.

 

 

 

  

Зі святом Великої Перемоги!

 

                              (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)  

 

             Див. також відзначення Дня Перемоги у 2011-20122013-20142014-2015 н. р. 

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта