Тиждень математики, інформатики і фізики

5-9  грудня  2016 р.

Тиждень математики,

інформатики і фізики

 

     З 5 по 9 грудня в приватній Лінгвістичній гімназії проходив тиждень математики, інформатики і фізики. У цей час у гімназії панувала атмосфера змагань, конкурсів та ігор. Для всіх охочих увійти в казковий світ математики, інформатики та фізики і опанувати їх таємниці вчителі кафедри математики та компютерних технологій підготували різноманітні заходи та цікаві завдання.

    Тиждень розпочався з оформлення стендів на такі теми: «Титани  математичної думки», «Видатні інформатики», «Творці фізичної думки. Відкриття і міфи». Гімназисти з задоволенням підготували біографічний матеріал про видатних математиків, інформатиків та фізиків.

      

    Учитель математики Старенька Майя Станіславівна провела інтелектуальну гру «Математичний двобій» для учнів 8 класу. Велика кількість оригінальних і різноманітних завдань дала можливість кожному учаснику проявити себе якнайкраще. Змагались дві команди – «Квадрат» та «Ромб». Учасники обох команд показали глибокі знання з математики, вміння логічно мислити, виявили кмітливість та  організованість. Старалися всі, але перемогла дружба!

      

        

      Велике задоволення від проведення математичної гри «Змагання розумів» отримали   учні   9 класу. Гра проходила в 9 турів.  Гімназисти виявили  ерудицію, старанність, інтерес до математики та зацікавленість у досягненні високих результатів.

     

    

      А для учнів 5-х класів Майя Станіславівна провела урок-вікторину «У світі логічних та комбінаторних задач».

      Учитель інформатики Ананьєва Марія Миколаївна презентувала учням 6 класу урок-гру «Інфоманія». А на учнів 7 класу чекала захоплююча інтелектуальна гра «Подорож океаном комп’ютерних знань».
      

     

    Учитель інформатики Бєгун Сергій Васильович провів для учнів 10 та 11 класів урок-презентацію на тему: «Інформатика при вирішенні проблем в економіці». А у 9 класі пройшов відкритий урок з інформатики на тему: «Поняття GRID-технології».

     Учитель фізики Трушковська Людмила Михайлівна провела в рамках декади низку заходів з фізики, а саме: «Фізичний квест» та урок-гру «Домалюй картинку» для учнів 8 класу, перегляд наукового фільму з циклу «100 великих відкриттів» із учнями 11 класу та екскурсійні поїздки до  Музею  популярної  науки і  техніки   «Експериментаніум»   із  учнями 5-11 класів.



    Тиждень пройшов надзвичайно продуктивно. Неймовірно цікаві заходи зробили навчальний процес легким та ефективним. Учні   дізналися   багато  нового   та   закріпили   свої   знання     із  зазначених навчальних предметів.

    

Бажаємо успіхів усім учням у вивченні захоплюючих та цікавих наук

 – математики, інформатики і фізики!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта