Екскурсія до страусиної ферми

23 жовтня 2015 р.

Екскурсія до страусиної ферми

    Чи доводилося вам власноруч годувати страусів? Для цього не обов`язково вирушати у мандрівку до інших країн, а варто лише відвідати страусину ферму, що знаходиться у селі Чубинське Бориспільського району Київської області. Саме туди і відправились гімназисти 23 жовтня 2015р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

     

    Допитливих учнів тут зустріли доброзичливі екскурсоводи. Юні дослідники дізнавалися, що маленькі страусята живуть у «ясельній гpупі», а дорослі – у великих загонах. Кожен гімназист мав можливість потримати в руках «чудо-яйце» страуса, яке має товщину шкарлупи 3 мм. Цікаво, що страусине яйце може важити від 600 г до 2.5 кг!!! Гімназисти дізнались про те, що насправді страуси не ховають свої голови в пісок, а втікають, як тільки відчувають небезпеку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Окрім страусів, на фермі живе величезна кількість інших тварин та птахів різних видів. Найбільш цікавою для учнів видалася родина віслюків на чолі з татом Жорою.

     А ще на фермі є незвичайний експонат-атракціон – справжній невеличкий літак, у якому можна поштурвалити в кабіні пілота і посидіти на місці пасажира.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Удосталь погулявши на свіжому повітрі та придбавши сувеніри, весела юрба гімназистів відправилася додому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Екскурсія була дуже цікавою та пізнавальною. Учні залишилися задоволеними, сповненими нових вражень та позитивних емоцій.

 

                          Див. також екскурсія до страусиної ферми у 2014-2015 н.р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта