Лінгвістична гра "Magic express"

17 березня 2016 р.  

 

Лінгвістична гра "Magic express"

 

      17 березня  2016 р. у приватній Лінгвістичній гімназії під час декади іноземних мов відбулася лінгвістична гра-квест   «Magic Express», в якій випробовували свої сили  учні 2-го та 3-го класів. Захоплююче змагання, метою якого було повторення та активізація вивченого лексичного і граматичного матеріалу, проходило  у невимушеній та веселій  атмосфері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      У грі взяли участь шість команд 2-го та 3-го класів з яскравими назвами «Хмарки», «Блискавки», «Зірочки», «Веселки», «Вітерці» та «Сонечка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Учасники квесту мали змогу вирушити в цікаву подорож  і дізнались багато нового. На кожній станції  учні повинні були виконати різні завдання: розгадати кросворд,  розплутати речення, намалювати історію згідно з прослуханим описом, розповісти вірш, виконати «кольорове завдання», з’єднати магічні слова, зобразити слово  та заспівати пісню. Діти мали змогу не лише перевірити свої знання, але й здобути нові; також вони навчилися працювати в команді, швидко приймати рішення, бути уважними, адже від цього залежав результат гри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Під час проведення квесту панувала дружня, невимушена атмосфера. Дітям дуже сподобалася така форма роботи; всі учасники квесту отримали приємні враження! А наприкінці гри на дітей чекали солодкі подарунки.

                             Див. також лінгвістична гра "Magic express" у 2014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта