Лінгвістична гра «Magic Express»

20 січня 2015 р.

Лінгвістична гра «Magic Express»

 

     20 січня 2015 р. у приватній Лінгвістичній гімназії під час декади іноземних мов відбулася лінгвістична гра між учнями 2-го і 3-го класів «Magic Express». Захоплююче змагання, метою якого було повторення та активізація вивченого лексичного і граматичного матеріалу, проводилося у жвавій атмосфері. 

     У грі взяли участь шість команд 2-го та 3-го класів з яскравими назвами «Хмаринка», «Блискавка», «Зірочка», «Веселка», «Вітер» та «Сонечко».

     

     Команди долали заплутаний маршрут, подорожували  різними станціями. На кожній станції  учні повинні були виконати різні завдання: розгадати кросворд,  розплутати речення, намалювати історію згідно прослуханого опису, розповісти вірш, виконати «кольорове завдання», з’єднати магічні слова та заспівати пісню. Завдання були підготовлені учителем англійської мови  Ясюк Алісою Анатоліївною.

     

       Учні з задоволенням виконували завдання, були надзвичайно креативними та активними.

      

      

     Усі команди були нагороджені сертифікатами. Золотий сертифікат отримали команди «Блискавка» і «Зірочка». Срібний сертифікат отримали команди «Хмаринка» та «Сонечко». Бронзовий сертифікат отримали команди «Веселка» та «Вітер». Але особливо порадувались маленькі розумники солодким подарункам.

      

        

                            Див. також лінгвістична гра "Magic express" у 2015-2016 н. р. 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта