Вітаємо гімназистів-переможців районного конкурсу-фестивалю

"Різдвяний ярмарок. Подорож до Німеччини"

16 грудня 2015 р.  

 

Вітаємо гімназистів-переможців

 районного конкурсу–фестивалю

 «Різдвяний ярмарок. Подорож до Німеччини»

 

       16 грудня 2015 року на базі гімназії №283 уже традиційно відбувся Різдвяний фестиваль, в якому брали участь учні 16-ти шкіл Деснянського району, серед яких були і наші гімназисти.  Програма святкування передбачала проведення різдвяного ярмарку та конкурс-фестиваль «Подорож до Німеччини».

   

     На різдвяному ярмарку всі охочі могли придбати унікальні новорічні вироби, виготовлені учнями власноруч, а також поласувати запашною домашньою випічкою та насолодитися філіжанкою теплого какао або ж чаю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Що ж до  конкурсу-фестивалю, то учасники повинні були  німецькою мовою розповісти про традиції святкування  Різдва  в  містах  Німеччини.  Наші гімназисти Гутверт Олена, учениця 8 класу, Науменко Микита та Закурдаєв Костянтин, учні 11 класу, Вітенко Єсенія, учениця 10 класу, та Смоленська Маргарита, учениця 7 класу, представили місто Ротенбург-на-Таубері, у якому Різдво триває цілий рік, адже саме тут є музей цього давнього свята. Особливим був цей виступ  для п’ятикласників Руденка Гордія, Слободян Марії, Яценка Гліба, Башинської_Марії  та другокласниці Тесленко Аделії, які вперше брали участь у такому конкурсі.  Гімназисти представили театр тіней, у якому відтворили  події  народження Ісуса Христа. І на закінчення свого виступу виконали різдвяну пісню, у якій побажали усім здійснення найзаповітніших мрій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     На святі були присутні почесні гості, які й оцінювали цей конкурс, а саме: заступник начальника відділу культури, освіти та меншин Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні пан Даніель Лісснер, офіційний представник видавництва «Hueber» в Україні пані Ірина Михайлова, методист з іноземних мов управління освіти Деснянського району міста Києва Мельник_Фаріда_Сунгатівна, методист з міжнародних відносин управління освіти Топка_Ольга_Анатоліївна та методист з української мови Діденко Тетяна Василівна. Також на свято завітали директори шкіл, зокрема директор нашої гімназії Валентина_Петрівна_Дашковська.

   

     Журі  належно оцінили високий рівень володіння німецькою мовою наших учнів.  І тому відповідно до наказу Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації №538 від 24 грудня 2015 року гімназисти  посіли ІІ місце у цьому конкурсі.

 

Вітаємо учасників Різдвяного ярмарку з перемогою

та бажаємо досягнення нових висот у вивченні німецької мови!

Ми Вами пишаємося, дорогі гімназисти!

Див. також "Різдвяний ярмарок. Містами Німеччини" у 2014-2015 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта