Вітаємо гімназистів-переможців районного конкурсу–фестивалю
«Різдвяний ярмарок. Містами Німеччини»

11 грудня 2014 р.

 

Вітаємо гімназистів-переможців

 районного конкурсу–фестивалю

 «Різдвяний ярмарок. Містами Німеччини»

 

     11 грудня 2014 р. на базі СШ № 320 відбувся районний конкурс–фестиваль «Різдвяний ярмарок. Містами Німеччини», у якому взяли участь учні, які вивчають німецьку мову, з 18-ти шкіл  Деснянського району. Кожна школа представляла одне з міст Німеччини та готувала фольклорно-музичну композицію на різдвяну тематику. 

     Учні приватної Лінгвістичної гімназії представляли найбільший фінансовий центр Європи – місто Франкфурт-на-Майні. Учасниками конкурсу були учні 10 класу Закурдаєв Костянтин і Науменко Микита, учениця 9 класу Вітенко Єсенія, учні 6 класу Руденко Георгій і Смоленська Маргарита та п’ятикласниці Лях Софія і Пайда Каріна.

      

     У другій частині виступу гімназисти розіграли сценку з різдвяним німецьким календарем (Adventskalender), який показує час, що залишився до Різдва. Завершили свій виступ гімназисти різдвяною піснею-привітанням.

      

 

     Високоповажне журі – референт Гете Інституту в Україні герр Вальтер Деген та офіційний представник Hueber Verlag в Україні фрау Ірина Михайлова, зазначили, що наші гімназисти приємно вразили їх високим рівнем володіння німецькою мовою, знанням традицій та культури Німеччини. Тому учні нашої гімназії посіли І місце у конкурсі-фестивалі (наказ Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації №656 від 29 грудня 2014 р.).

                           

Вітаємо наших гімназистів та вчителя німецької мови фрау Маргариту Тернавську з перемогою!

  Бажаємо подальших успіхів!!!

Див. також "Різдвяний ярмарок. Подорож до Німеччини" у 2015-2016 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта