Екскурсія на фабрику «Рошен»

22 квітня 2015 р.

Екскурсія на фабрику «Рошен»

 

     22 квітня учні приватної Лінгвістичної гімназії завітали на фабрику «Рошен». Для багатьох ця екскурсія стала здійсненням одного з бажань, адже не раз, проїжджаючи повз цю фабрику, особливо взимку, діти милувалися казковою ілюмінацією та уявляли процес створення солодощів. А тут випала нагода побачити все власними очима…

      І от екскурсія Кондитерською корпорацією «ROSHEN» розпочалася.

     Спочатку екскурсовод розповів гімназистам про те, як і коли виникла ідея загортати кондитерські вироби в обгортки, з якого матеріалу їх виготовляють, хто придумує дизайн. Учні побачили величезну кількість різнокольорових фантиків та інших упаковок для продукції фабрики.

       

     Далі екскурсовод запросив гімназистів у конференц-зал, де у доступній  формі розказав їм про цікаві епізоди з історії створення та розвитку підприємства. Також діти подивилися документальний фільм про те, як виготовляють солодощі.  Звичайно, кожному захотілося щось і посмакувати, тому передбачливі організатори екскурсії запросили учнів до дегустаційної зали, де гімназисти мали чудову нагоду поласувати продукцією «Рошенки». Поки учні дегустували, екскурсовод розповідав їм захопливу, майже детективну історію про те, як «какава» (какао-боби), основний інгредієнт  шоколаду, потрапила на Європейський континент. 

     

     Наступний етап екскурсії був найбільш очікуваним, адже гімназистів запросили до найомріянішого усіма дітьми  місця – у цех, де виготовляють цукерки. Одягнувши спеціальний одяг, діти пройшли  вздовж  виробничої  лінії і  спостерігали   за   усіма   етапами   процесу   виготовлення  і пакування цукерок «Мonterini».

     

     І на завершення  до незабутніх вражень від цієї чудової екскурсії учні отримали у подарунок солодощі та сувеніри від Кондитерської корпорації «ROSHEN».

      

      Гімназисти  щиро  дякують  організаторам  за  можливість  побувати  на  кондитерській фабриці  і  з нетерпінням чекають на інші, пізнавальні й захопливі екскурсії.

                           Див. також екскурсія на фабрику "Рошен" у 2012-2013 н. р.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта