"Солодка" екскурсія на фабрику "Рошен"

19 березня 2013р.

Солодка екскурсія

 

   Мрія кожної дитини – побувати у казці. Та не завжди мрії збуваються.  А от учні приватної  Лінгвістичної гімназії 19 березня здійснили одну зі своїх найзаповітніших мрій – вони побували не просто у казці, а у солодкій казці під назвою «Рошен». 

   Захоплюючу та  змістовну екскурсію провела для учнів пані Наталя, яка для початку запропонувала гімназистам вибрати директора екскурсії та його заступника.  Директором обрали Яценка Гліба, а заступником – Дашковського Олександра. На початку цієї подорожі учням показали фільм про те, як на цій фабриці виготовляють солодощі.

 

 

 

   А для більш детального ознайомлення запропонували відвідати цех, де «народжуються» цукерки «Київ вечірній».  Але це зробити було не так просто – потрібно було одягнути халатик, шапочки,  бахіли, помити руки,  і тільки тоді дозволили зайти у цех.  А там, як у мурашнику, все у русі. Пані Наталя ознайомила учнів з усіма етапами виготовлення цукерок – від  приготування шоколаду до складання їх у коробки. 

 

 

 

   Після знайомства з лінією виготовлення цукерок учнів запросили у інший зал, де на них чекав найбажаніший сюрприз. Це був зал дегустацій. Кожному запропонували скуштувати солодощі, та ще й додому дали пакетик з цукерками.

 

                           

 

 

 

 

Див. також екскурсія на фабрику "Рошен" у 2014-2015 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта