Семінар для вчителів англійської мови Деснянського району міста Києва

10 лютого 2015 р.

 

Семінар для вчителів англійської мови

Деснянського району міста Києва

 

     10 лютого 2015 року на базі приватної Лінгвістичної гімназії відбувся семінар для вчителів англійської мови Деснянського району міста Києва на тему "Екзамени на відмінно: стратегії ефективної підготовки учнів, типові проблеми та ефективні шляхи їх вирішення".

    Учасників семінару привітала директор приватної Лінгвістичної гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона розповіла гостям про лінгвістичну складову освітньої концепції гімназії та наголосила на важливості співпраці з Міжнародним освітньо-методичним центром Пірсон-Дінтернал.

       

    Методист районного науково-методичного центру Фаріда Сунгатівна Мельник представила всім присутнім Олену Іванівну Міходуй, старшого методиста Пірсон-Дінтернал, та передала їй слово.

     

    У своєму виступі Олена Іванівна ознайомила вчителів з екзаменаційними стратегіями, надала практичні поради щодо покращення результативності підготовки учнів до складання іспиту та відповіла на численні питання зацікавленої аудиторії.     

      

   Наприкінці семінару було проведено лотереєю, переможці якої отримали цікаві та корисні подарунки від Міжнародного освітньо-методичного центру Пірсон-Дінтернал.

   

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта