Виставка домашніх тварин

17 квітня 2013 р.

Виставка домашніх тварин

 

17 квітня 2013 року в рамках декади природничих дисциплін у гімназії відбулася виставка домашніх тварин, на яку учні привели своїх домашніх улюбленців. Коти та собаки, хом'яки та криси, черепахи та равлики сповнили гімназію атмосферою радісної метушні. Учні  із    захопленням розповідали цікаві історії про чотирилапих (а у випадку равликів - безлапих) друзів.

Треба було бачити, як малеча та й старші гімназисти обступали гарненьких тваринок, намагаючись їх погладити. Навіть при всьому своєму авторитеті Анатолій Вікторович не зміг пробитися до красуні шиншили Ріккі, щоб її сфотографувати, а на свято її "запросила" і принесла Щербак Юлія.

Найбільшу увагу присутніх привернула собака Боня, оскільки Руденко Георгій добре продумав представлення свого друга і приніс ще і його нагороди. Не меншою популярністю користувалися й інші вірні охоронці. Впевнено почувалася Сільва, яка прийшла на виставку з Фоменко Маргаритою, та собака Річ Грабовської Анни. З цікавістю вивчали незнайому територію Веста Анатолія Вікторовича та Кнопа Дашковського Олександра. Ніби розуміючи, де вони знаходяться, Джим Анастасії та Андрія Мішкой та Шмель Мелконяна Аркадія показали високий рівень вихованості. Ні на крок не відходили від своїх господарів Еммі Лілії Глушковської та Бетті Димарець Дарини, хоча дуже хотіли обговорити останні новинки собачої моди з Шанею Сірош Євгенії та Арнольдом Вітенко Єсенії.

Собака Сільва

(господар Фоменко Маргарита)

Собака Річ

(господар - Грабовська Анна)

Собака Шмель

(господар - Мелконян Аркадій)

Чомусь вважають, що коти і собаки погано ставляться один до одного. Однак дружня атмосфера гімназії однозначно спростувала ці недолугі чутки. Багатозначно муркотіли Тайка Коротєєвої Анастасії та Муся Чернова Владислава, ніби хотіли донести до присутніх якусь важливу інформацію. Як справжній джентльмен поводився кіт Томас Пайди Каріни та Самурай Кошової Поліни. А горді й поважні Бріджіт Деревчука Ігоря та Мусечка Мяктінової Поліни навіть дозволяли себе погладити. 

Вільно і безпечно почувалися на виставці і гризуни. Вони не намагалися покинути надійні долоні, хоча із зацікавленістю висовували свої носики криса Сир Короткевич Анни та криса Стіч Фоменко Маргарити. Весело крутили колеса та демонстрували складні трюки хом'яки Жанна та Моська, яких "запросили" показати майстер-клас Поліщук Юлія та Ірхова Ксенія.

Собака Еммі

(господар - Глушковська Лілія)

Черепаха Ніка

(господар - Синявська Катерина)

Мудрі черепахи не прагнули привернути до себе увагу, однак діти все одно з цікавістю розглядали Ніку Синявської Катерини та Афаліну Підлубної Наталії.

Єдиними представниками світу пернатих на виставці були папуги Коля і Віка Дашковського Олександра, але веселих птахів це ніскільки не лякало, а. навпаки, змушувало гордо розправляти крила!

 Криса Сир

(господар - Короткевич Анна)

Собака Джим

(господарі - Анастасія Мішкой)

Собака Кнопа

(господар - Дашковський Олександр) 

Також виставку відвідали й екзотичні гості - равлики. Тіна Репійчук Марії з усіх сил "поспішала" в гімназію, щоб познайомитися з Гері, Татошею, Снейлом та Мері - вихованцями Градовича Михайла.

    На жаль, час спілкування швидко промайнув. Осяяні теплом дитячого захоплення і задоволені враженням, яке вони справили на гімназистів, тваринки відправилися додому. І вже з нетерпінням чекають, що вчитель біології Павло Андрійович Бурков наступного року організує для усіх таке ж прекрасне свято.

 

Хом'як Жанна

(господар - Поліщук Юлія)

Собака Боня

(господар - Руденко Георгій)

Собака Шаня

(господар - Сірош Євгенія)

Собака Веста

(господар - Анатолій Вікторович)

Кішка Мусечка

(господар - Мяктінова Поліна)

 

                              (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

 

       Див. також виставка домашніх тварин у 2011-20122013-20142014-2015, 2015-2016 н. р.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта