Пані Метелиця

18 лютого 2013р.

 

"Пані Метелиця"

 

18 лютого 2013 року учні приватної Лінгвістичної гімназії  мали можливість переглянути казку німецькою мовою «Пані Метелиця». Цей захід відбувався в рамках декади іноземних мов. Під керівництвом учителя німецької мови Кравчук Оксани Володимирівни виставу підготували учні    7–9 класів.

 

 

Відомий сюжет у такому незвичному виконанні змусив глядачів забути про  особисті справи і уважно слідкувати за ходом подій. Адже юні актори намагалися донести до кожного, що добро завжди перемагає зло, яким би сильним воно не було.

Ведучими, котрі читали слова автора казки, були Чухомець Олексій та Щербак Юлія.  Прекрасно зіграла роль Мачухи учениця 9 класу Терлецька Марія. Учениця 7 класу Усик Марія чудово впоралася з образом пасербиці Марії, а учениця 7 класу Вітенко Єсенія прекрасно зіграла роль доньки Катрін. Творчі здібності Грабовської Анни, Коваленка Данила, Науменка Микити допомогли їм чудово зіграли ролі Білочки, місяців Грудня та Червня.

 

 

Гімназисти вкотре переконалися, що така форма вивчення іноземної мови, як інсценізація літературних творів, сприяє вдосконаленню мовленнєвих навичок та поповненню словникового запасу. Та й залучення учнів до участі у виставах є не лише розвагою, а й вагомим чинником у вихованні прекрасного, що також сприяє морально-етичному зростанню школярів.

 

 

                        Бажаємо успіхів учням гімназії у вивченні німецької мови!

                      (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта