Свято Останнього дзвоника

31 травня 2024 р.



Свято Останнього дзвоника


     31 травня 2024 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулася урочиста лінійка з нагоди закінчення  навчального року.

     На свято до гімназії завітали поважні гості: заступник голови Деснянської у місті Києві державної адміністрації Олександр Віталійович Плясецький; виконавчий директор Асоціації приватних закладів освіти України, аналітик Агенції розвитку освітньої політики Міністерства освіти і науки України Барматова Ірина В’ячелавівна; редактор польської газети «Дзеннік Кійовські», заслужений діячь культури Польщі пані Анжеліка Плаксіна та настоятель церкви святих мучеників Андріана і Наталії, голова відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської ієпархії  отець Роман.




     Традиційно свято розпочалося виносом  Державного Прапора України під Козацький марш і виконанням  гімну України.


                             


        


    Із вітальним  словом до присутніх звернулася засновник та директор гімназії, відмінник освіти України, заслужений  діяч культури  Польщі Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала всіх із завершенням навчального року,  подякувала вчителям  за плідну невтомну працю,  а учням - за старанність і наполегливість. Випускникам пані Валентина побажала вступити до омріяних вищих навчальних закладів та стати гідними громадянами нашої Батьківщини.


    

 

   


     

      

     Незважаючи на всі виклики сьогодення, у цьому навчальному році учні гімназії досягти дуже високих результатів, стали переможцями районних, міських, міжнародних олімпіад та конкурсів. Учні посіли призові місця з англійської, французької, польської, німецької мов, математики, географії, хімії у районному та міському етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад. Дипломи переможцям олімпіад.  вручали.  Олександр  Плясецький  та   Анжеліка   Плаксина;
Ірина Барматов вручила відмінникам навчання похвальні листи Міністерства освіти України.


     

     Директор гімназії пані Валентина Дашковська відзначила усіх переможців олімпіад, відмінники навчання та активістів гімназії СТИПЕНДІЯМИ.


     

       Для випускників цей дзвоник став початком нового етапу в житті, а для інших гімназистів - стартом цікавих, веселих, пізнавальних літніх канікул.

 

  


Вітаємо всіх зі святом!


     

     

     

       

     

     

   

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта