Випускний вечір 11 класу

25 червня 2024 р.



Випускний вечір учнів 11 класу

    25 червня 2024 року в приватній Лінгвістичній гімназії  відбувся випускний вечір учнів 11 класу.

   Під звуки фанфар і бурхливі оплески вчителів, батьків та гостей ведучі запросили до святкової зали наших випускників.


    

   Урочисту церемонію вручення свідоцтво про загальну середню освіту випускникам 11 класу розпочала директор гімназії Дашковська_Валентина_Петрівна. Пані Валентина привітала випускників із закінченням гімназії, побажала їм міцного здоровя, благополуччя, подальших успіхів у навчанні, досягнення поставлених цілей, а також вірних друзів у житті та щасливої долі.Випускники висловили глибоку вдячність Валентині Петрівні за можливість навчатися в такому чудовому закладі, яким є наша гімназія, за  невтомну самовіддану працю, материнську любов і турботу, за атмосферу родинного затишку, створену в гімназії, а також подарували Валентині Петрівні троянди.


     


    


      Привітала своїх  вихованців куратор класу Острянко Ольга Юріївна. Вона побажала своїм випускникам міцного здоров’я, добра, щастя та успіхів у дорослому житті.Випускники подякували Ользі Юріївні та всім вчителям за щоденну підтримку та розуміння, ґрунтовні знання, мудрі настанови.Щирі слова вдячності гімназисти висловили і своїм батькам. А директор гімназії  Валентина Петрівна вручила їм подяки за сумлінне виховання дітей.Від імені батьків на святі виступив батько випускниці Лєшкової Варвари – Гліб Юрійович. Він побажав випускникам  подальших успіхів у навчання, а також подякував педагогічному колективу гімназії за сумлінну працю.А фінальним акордом свята став незабутній випускний вальс випусників із батьками.

  

  


    


        


    


Любі випускники!

Бажаємо Вам вступити до омріяних вищих навчальних закладів та знайти свою стежку в житті!

Не забувайте гімназію і своїх вчителів, які відкрили для Вас дорогу у світ знань, вчили Вас бути добрими, справедливими та порядними.

 

Хай щасливою буде Ваша доля!!!

У добру путь!!!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта