День Соборності України

22 січня 2024 р.


 

День Соборності України



    22 січня всі українці святкують День Соборності - день єдності, неподільності та цілісності нашої держави.

   День Соборності - це особливий день, присвячений єднанню українського народу. Особливо цей день має велике значення в теперішній час, коли на нашій землі йде загарбницька війна. Ми виборюємо своє право на життя у вільній та цілісній Україні і усвідомлюємо, що соборність — це забезпечення справжнього суверенітету й незалежності народу, міцний фундамент для розбудови квітучої демократичної національної держави.


                            




   Учні та вчителі гімназії також долучилися до відзначення Дня Соборності України.

   Учитель історії Олександр Шершень разом із гімназистами 6 - 9 класів підготували цікаві факти з історії, пов'язаної з створенням та розвитком української державності, та розповіли про історичні обставини проголошення Соборності. Учні прочитали поетичні рядки про Україну.

    Уся наша гімназійна родина, вбравшись у вишиті сорочки та взявшись за руки, інсценували об'єднання Західної та Східної України.

    На завершення свята прозвучав духовний гімн України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни». У цей момент усі присутні відчули тепло об'єднання та гордість бути часткою великого незламного українського народу.


Сила нашої держави   в єдності!

Соборність – це всі ми разом і наша держава Україна !🇺🇦



  


  


  

   

      

   



G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта