Свято Першого дзвоника

01 вересня 2023 р.

 

Свято Першого дзвоника


    У сонячний першовересневий день наша гімназійна родина зібралася у подвір’ї школи на урочисту лінійку, присвячену Дню знань, початку 2023-2024 навчального року.


           
     

    Традиційно Свято Першого дзвоника  розпочалося урочистим виносом Державного прапора України під звуки Козацького маршу. Потім прозвучав  Державний гімн України, який співали всі присутні на святі!


     На урочисту лінійку під оплески усіх гостей Свята ведучі запросили наших одинадцятикласників на чолі з куратором класу Ольгою Юріївною Острянко. Не менш бурхливими оплесками гімназійна родина зустрічала наших  першокласників на чолі з куратором класу Іриною Олегівною Загладько.


   


   

      Зі щирими словами вітання до учнів, учителів, батьків, гостей звернулася засновник та директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона поздоровила усіх з початком нового 2023-2024 навчального року, побажала учням бути сумлінними та старанними, примножувати успіхи гімназії. Учителям побажала творчого натхнення, невичерпної енергії й оптимізму, нових педагогічних злетів! Усім присутнім на святі Валентина Петрівна побажала міцного здоров’я, благополуччя та найшвидшою Перемоги над ворогом!

                      

     Традиційно до нас на Свято  завітав настоятель храму  святих мучеників Адріана та Наталії, голова  відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії отець Роман.

Отець Роман освятив гімназійну родину, щоб навчальний рік із Божою допомогою пройшов плідно та спокійно, щоб усі були здорові та скоріше наступив мир на нашій землі.

                          




       Далі слово мали першокласники. Кожен із них декламував напам'ять віршик про школу. Найменші гімназисти надзвичайно старанно, бадьоро та  впевнено  впорались   зі   своїм   першим  в житті іспитом!

      Також наша гімназійна родина, крім першокласників, поповнилася учнями інших класів. Всього нових учнів - 24!!!

     Усі нові учні були посвяченні у гімназисти та отримали подарунки від директора Валентини Петрівни.


   

      Приємні слова пролунали з уст одинадцятикласників. Найстарші вихованці насамперед подякували своїм наставникам за невтомну працю, за добро й турботу, а також випускники привітали першокласників та всю гімназійну родину. Своїм молодшим друзям вони побажали старанно вчитися та бути гідними звання гімназиста приватної Лінгвістичної гімназії.

     Наприкінці свята пролунав Перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року.




     Бажаємо всім, щоб у новому навчальному році ваші здібності, старання та наполегливість стали запорукою нових визначних досягнень.

     Мудрості всім, терпіння та взаєморозуміння. Нехай кожен новий день дарує цікаві враження і яскраві емоції. Здоров’я, добробуту  й злагоди кожній родині!

 


Миру на нашій рідній Україні!


                       


                        


    

 

    


     

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта