Перемога Олександри Стефанської на VІІІ Кубку світу з Таеквон-До

9 жовтня 2022 р.

 

Перемога нашої гімназистки Олександри Стефанської

на VIII Кубку світу з Таеквон-До

 

    З 2 по 9 жовтня 2022 року в м.Копер (Словенія) відбувалися престижні спортивні змагання – Кубок світу з Таеквон-До. У змаганнях взяли участь 1300 спортсменів із 52 країн світу.

    Наша вихованка Олександра Стефанська, учениця 7 класу, у складі Національної збірної України здобула золоту медаль, а в індивідуальному спарингу виборола бронзову!

     

    Олександра цілеспрямовано крокувала до перемоги. Підготовка до змагань тривала три місяці: всеукраїнські збори в Карпатах, клубні збори в Пущі-Водиці, а також обов’язкові щоденні індивідуальні та групові заняття під пильним оком тренера Максименка Ігоря Володимировича.

                             

    Батьки Саші висловлюють глибоку вдячність засновнику та директору Лінгвістичної гімназії Дашковській Валентині Петрівні за підтримку, розуміння та мотивацію дитини на шляху до мети, бо саме в нашому навчальному закладі створено умови для всебічного розвитку кожної особистості.

    Ми щиро вітаємо нашу чемпіонку з перемогою, зичимо міцного здоров’я, успіхів та визнання! Здобутки наших вихованців – гордість нації! Українці вражають світ силою, мужністю та незламністю духу!


Все буде Україна!


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта