Свято останнього дзвоника

31 травня 2023 р.


Свято останнього дзвоника



    31 травня 2023 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося  Свято останнього дзвоника. На свято зібралася вся дружня гімназійна родина: учні, батьки, вчителі та наші постійні гості. На свято завітали Почесний голова Київського Польського культурно-освітнього товариства ім. Адама Міцкевича, заслужений діяч культури Польщі пані Ірена Гільова, настоятель церкви святих мучеників Адріана та Наталії, голова відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії отець Роман.


     

   Свято останнього дзвоника для випускників стало символом закінчення шкільного життя та початком нових можливостей.

Із вітальними словами до присутніх звернулася засновник і директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала учнів із завершенням навчального року, побажала випускникам вступити до омріяних вищих навчальних закладів та знайти свою стежку в житті.  

   Учителям подякувала за плідну невтомну працю,  а учням подякувала за старанність і наполегливість. 


 


    

     Валентина Петрівна вручила грамоти та стипендії відмінникам навчання та гімназистам, які гідно захищали честь гімназії на різноманітних конкурсах, виборювали призові місця на олімпіадах, а також брали активну участь у житті гімназії.

     Також із  закінченням навчального року учнів та педагогів привітав Настоятель церкви святих мучеників Адріана та Наталії, голова відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії отець Роман. Він благословив усіх на добро, мир, злагоду і Божу благодать.


 


 


   


                           

    Заслужений діяч культури Польщі пані Ірена Гільова вручила грамоти гімназистам-переможцям міського етапу Всеукраїнської олімпіади з польської мови.

     Далі  слово  взяли  випускники. Із словами щирої вдячності  та поваги вони звернулися  до  засновника  та  директора гімназії Валентини Петрівни.

Діти висловили безмежну вдячність за родинний затишок та щоденну турботу й пообіцяли все життя пам’ятати рідну гімназію.




   


                                

    Також випускники звернулися до своїх любих вчителів. «Увесь цей час Ви були для нас усім – і турботливими батьками, і суворими вчителями, і мудрими вихователями. Ми тільки хараз », - зазначили в своїй промові випускники.

    І на завершення свята пролунав останній дзвінок.


          


Вітаємо всіх зі святом!



G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта