Grammar Auction

13 лютого 2023 р.


Grammar Auction у 9 класі

      

        Вважаєте вивчення англійської граматики нудною справою? Не поспішайте з відповіддю! Наші талановиті дев’ятикласники зможуть переконати будь-якого скептика в тому, що навіть повторення вивчених тем з граматики може перетворитись на захопливу гру! Свідченням цього став незвичайний урок під назвою «Grammar Auction», що проводився 13 лютого 2023 р. вчителем англійської мови Лимар Наталії Олександрівни у 9 класі. Грошовою одиницею аукціону було обрано англійський фунт стерлінгів (зі зрозумілих причин, адже ми уявляли себе учасниками справжнього аукціону, що проходить у Великій Британії). Головними лотами аукціону, за які велись торги, стали звичайні англійські речення. Отже, гроші надруковано, речення складено, команди сформовано – Let the auction begin!

     

     «Перчинки» грі додавало те, що учні мали купувати лише граматично правильні речення. А те, які саме речення не містять помилок та чи варто за них торгуватись, учасники гри визначали самостійно.

       Переможцями аукціону та володарями найвищого балу «12» стали учні, що придбали найбільшу кількість ПРАВИЛЬНИХ речень завдяки своїм знанням та вдало побудованій стратегії ведення торгів!

     

        Приймайте виклики англійської мови, долайте труднощі під час її вивчення та Turn Grammar іnto a Game!


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта