Випускний вечір учнів 9 класу

15 червня 2023 р.


Випускний вечір учнів 9 класу

 

 

15 червня 2023 року в приватній Лінгвістичній гімназії  відбувся незабутній випускний вечір учнів 9 класу.Під звуки фанфар і бурхливі оплески вчителів, батьків та гостей ведучі запросили до святкової зали наших випускників.

       Урочисту церемонію вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9 класу розпочала директор гімназії Дашковська_Валентина_Петрівна.

      Пані Валентина привітала випускників із закінченням базової середньої школи, побажала їм міцного здоровя, благополуччя, подальших успіхів у навчанні, нових творчих звершень, реалізації всіх задумів і планів, а також вірних друзів у житті.


     

     

     

      Випускники отримали свій перший документ про освіту. Із 10 дев’ятикласників свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнакою отримали чотири учні:

- Адаля Амір;

- Глібка Анна;

- Петрова Дар’я;

- Тесленко Аделія.

     Випускники висловили глибоку вдячність Валентині Петрівні за можливість навчатися в такому чудовому закладі, яким є наша гімназія, за  невтомну самовіддану працю, материнську любов і турботу, за атмосферу родинного затишку, створену в гімназії, а також подарували Валентині Петрівні троянди.

    Привітала випускників куратор класу Трикіша Ольга Олександрівна. Вона побажала їм міцного здоров’я, гарного літнього відпочинку, успіхів у подальшому навчанні та висловила сподівання, що всі дев’ятикласники першого вересня знову переступлять поріг гімназії.


     

                  


      Випускники подякували Ользі Олександрівні та всім вчителям за щоденну підтримку та розуміння, ґрунтовні знання, мудрі настанови.

     Щирі слова вдячності гімназисти висловили і своїм батькам. А директор гімназії  Валентина Петрівна вручила їм подяки за сумлінне виховання дітей.

      Від імені батьків на святі виступив Сергій Вікторович Петров. Він побажав девятикласникам  гарного літнього відпочинку та подальших успіхів у навчання, а також подякував педагогічному колективу гімназії за сумлінну працю в такий складний час для нашої держави.  

       А фінальним акордом свята став незабутній випускний вальс.




                      






Любі дев’ятикласники!

Бажаємо Вам зробити правильний вибір і продовжити навчання у нашій дружній гімназійній родині!!!

 

     

     

     

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта