Свято Першого дзвоника

1 вересня 2022 р.

 

Свято Першого дзвоника


 У цей сонячний першовересневий день наша гімназійна родина відзначила свято Першого дзвоника. Цього року свято Першого дзвоника пройшло в незвичних умовах. Адже війна в країні завадила зробити наше свято таким, яким ми до цього звикли, феєричним та грандіозним. Незважаючи на обставини, першокласники були урочисто прийняті до нашої гімназійної родини.

 

        Для одинадцятикласників цей день також став надзвичайно важливим, адже Перший дзвоник сповістив їм про початок фінішної прямої, яку вони мають пройти достойно, підготуватися до здачі ЗНО.


        З особливим відчуттям гордості всі присутні в залі виконали Державний гімн України. Ми пишаємся тим, що ми – українці, свободолюбива нація, народ із незламним духом!             


     

 

        Зі щирими словами вітання до присутніх звернулася засновник та директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона поздоровила усіх з початком нового 2022-2023 навчального рокупобажала учням бути сумлінними та старанними, примножувати успіхи гімназії. Учителям побажала творчого натхнення, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення й нових педагогічних злетів! Усім присутнім у залі – міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою.

        З вітальними словами до учнів та вчителів звернувся наш гість - голова відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархіїнастоятель церкви  святих мучеників Адріана та Наталії отець РоманВін освятив гімназійну родину, щоб навчальний рік із Божою допомогою пройшов плідно та спокійно, щоб усі були здорові, та скоріше наступив мир на нашій землі.

              

 

        Далі слово мали першокласники. Кожен із них декламував напам'ять віршик про школу. З цим завданням дітлахи впорались чудово!

              

 

        Найстарші вихованці подякували директору гімназії та вчителям за душевність і тепло, за розуміння та підтримку, за ті знання, які отримали.  Своїм молодшим друзям-першокласникам вони побажали старанно вчитися та бути гідними звання гімназиста приватної Лінгвістичної гімназії.

          

         Наприкінці свята пролунав Перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року. Нехай він буде вдалим!

                     

 

Усім міцного здоров’я!

Миру на нашій рідній землі!


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта