Театралізоване свято у 1 класі до Дня святого Миколая

17 грудня 2021 р.

 

Театралізоване свято у 1 класі

до Дня святого Миколая

 

        З першим  місяцем зими приходять в Україну зимові свята. А найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора,  – це день Святого Миколая.  У ніч з 18 на 19 грудня Чудотворець Миколай  спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки подарунками. Тому не дивно, що найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймає це свято саме малеча. Адже вони знають, що за слухняність, старанність і працьовитість Святий  Миколай принесе їм безліч подарунків. 

  

  

        Саме тому наймолодші учні приватної Лінгвістичної гімназії з нетерпінням чекали своєї зустрічі зі Святим Миколаєм.  Під час вистави пані Зима з подружками-сніжиночками «вистелила» білу снігову доріжку, а янголята вправно декламували вірші. Разом з гостями дійства першачки весело рухалися під «Танці-зігріванці» та дружно співали пісні, прославляючи Чудотворця. І він не забарився! Святий Миколай завітав до учнів 1 класу не тільки з побажаннями гарного настрою, миру та добра, а й з солодкими подарунками!

  

  

        Також із  щирими  словами вітання  звернулася до  першокласників і гостей свята директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська. Вона подякувала маленьким артистам за прекрасний виступ та побажала добра, любові та благополуччя кожній родині!

  

        Щасливі посмішки та радість на обличчях дітей - самий яскравий доказ того, що свято вдалося! Дякуємо за чудову організацію дійства музичному керівнику гімназії Галанській Валерії Валеріївні, хореографу Яцкову Роману Ярославовичу та куратору класу Ніколаєвій Оксані Миколаївні!  


                               

Зі святом!!!!



G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта