Випускний вечір учнів 9 класу

 16 червня 2021 р.

 

Випускний вечір учнів 9 класу

   

   16 червня 2021 року в приватній Лінгвістичній гімназії  відбувся незабутній випускний вечір учнів 9 класу.

    

    Під звуки фанфар і бурхливі оплески гостей ведучі запросили до святково зали наших випускників.

  

   Урочисту церемонію вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9 класу розпочала  заступник директора з навчально-виховної роботи  Марченко Людмила Володимирівна. Насамперед Людмила Володимирівна привітала випускників, побажала їм міцного здоров’я, впевненості в досягненні поставленої мети, успіхів у подальшому навчанні, а також реалізації всіх задумів і планів.

       

    Цьогоріч свідоцтва про базову загальну середню освіту отримали 21 гімназист, із них  9 - отримали свідоцтва з відзнакою: це Бородай Софія, Губій Софія, Мішкой Андрій, Ніколаєв Ілля, Семерунь Дарія, Сергеєва Євгенія, Сиваченко Єлізавєта, Філоненко Анастасія та Чекаленко Анастасія. Ми пишаємося високими здобутками наших гімназистів і зичимо їм нових перемог!

        

   Промайнуло дев’ять шкільних років, як одна прекрасна мить. Приємним сюрпризом для всіх присутніх став фотодайджест про чудові гімназійні роки. Усі ми родом з дитинства. І наші випускники ще не раз подумки повертатимуться в рідну гімназію, згадуватимуть перші враження від пізнання цікавого світу, перші захоплення, успіхи й невдачі, перші кроки в доросле життя.

  

  Випускники висловили глибоку вдячність  засновнику та директору гімназії Валентині Петрівні Дашковській за можливість навчатися в такому чудовому закладі, за  невтомну самовіддану працю, материнську любов і турботу, гармонію та затишок, за родинну атмосферу довіри, яку вона створила в гімназії, а вчителям – за ґрунтовні знання, мудрі настанови, щоденну підтримку та розуміння.

  

   Привітала випускників куратор класу Блажкевич Тетяна Анатоліївна. Вона побажала їм енергії та здоров’я,  мудрості й поміркованості, успіхів та щасливої долі.

  

    Благословили дітей на щасливу життєву дорогу батьки, вони також подякували Валентині Петрівні та всім учителям за їх кропітку роботу, професіоналізм, за ґрунтовні знання, які вони дали своїм вихованцям.


Фінальним акордом свята став незабутній випускний вальс.

 

Дорогі випускники!

Зичимо Вам міцного здоров’я, витримки, впевненості у власних силах, енергії й натхнення для майбутніх звершень!

Нехай щастить! У добру путь!

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта