Випускний бал учнів 4-го класу

24 травня 2021 р.

Випускний бал учнів 4-го класу

 

        24 травня 2021 р. у нашій гімназії відбувся випускний бал учнів 4-го класу під назвою «Прощавай, початкова школо!». Як одна прекрасна мить пролетіли чотири роки навчання в початковій школі! І ось уже перед нами не сором’язливі малюки, а  веселі, дружні та активні четвертокласники.


                 

       

        З вітальним словом до дітей звернулася куратор класу Ніколаєва Оксана Миколаївна.  «Про­щання з початковою школою – над­звичайний день. Чотири роки ми по­ступово піднімалися східцями країни Знань. Ми навчалися не тільки читати, писати, рахувати, а також дружити та просто жити в колективі нашого класу та гімназії», - зазначила куратор  і запропонувала учням та всім присутнім пригадати, якими ж  були ці роки на­вчання у початковій школі. Вдало підібрані слова та слайд шоу зі світлинами повернули учнів та гостей свята на декілька років у минуле, коли наші випускники вперше несміливо переступили поріг гімназії, а згодом поступово  здобували та примножували свої знання та вміння.


  

  

        Зі словами щирої вдячності звернулися четвертокласники до засновника та директора гімназії Дашковської Валентини Петрівни. Діти подякували пані Валентині за клопітку працю, за теплу дружню атмосферу та затишок у гімназії, увагу та постійну турботу.  


   

  

        Гімназисти також подякували своїм учителям-наставникам, які протягом 4 років докладали максимум сил, креативу, любові у їх навчання та виховання. А у дарунок усім учителям гімназії прозвучала пісня «??» у виконанні хору гімназії під керівництвом вчителя музики Валерії Галанської.


  

  

          З великою любов’ю і шаною звернулися четвертокласники і до своїх батьків та рідних. Батьки класу на чолі з Харченко Дар’єю Олександрівною у своєму вітальному слові побажали дітям зберегти у серці приємні спогади перших років навчання та впевнено крокувати далі, долаючи нові сходинки у країні Знань.  


     

  


        Вальс у виконанні учениці 4 класу гімназії Варвари Жирко та її партнера Олександра Прудковських, багаторазових призерів всеукраїнських конкурсів спортивно-бального танцю, став особливим подарунком для батьків.  


  

  

        

       За чотири роки навчання юні гімназисти розкрили безліч своїх талантів. Тому особливо приємним був сюрприз від куратора класу, яка відзначила особливі досягнення кожного учня медаллю у номінаціях «За яскравий прояв особистості».

 

  

        Свою креативність та  артистичність учні підтвердили яскравими виступами під час святкового дійства. Надовго запам’ятається гостям  сучасний хореографічний флешмоб  всього класу «Школа» та запальний танок у виконанні солісток колективу «Екстрім» під керівництвом хореографа гімназії Яцківа Романа Ярославовича.

        А завершальним акордом свята стала пісня «Хай живе надія».

  

        Вітаємо майбутніх п’ятикласників і зичимо  міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай збудуться всі ваші мрії і життя дарує тільки радісні моменти!

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта