Свято Першого дзвоника

1 вересня 2020 р.

 

Свято Першого дзвоника




        Перше вересня – особливий день для кожного, хто навчається і навчає! Це день яскравих вражень і нових надій. Це свято мудрості, нова мандрівка до країни знань, нові  відкриття і досягнення. Це незабутній день, наповнений святковим настроєм, доброзичливими і щирими посмішками, затишком оновлених класів і, звичайно, урочистістю першого дзвоника.

        Для першокласників День знань – неймовірно урочиста подія, бо вони вперше переступають поріг школи, для них починається захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє величезні перспективи й допоможе в майбутньому дорослому житті.

        Для одинадцятикласників цей день є також надзвичайно важливим, адже цьогорічний Перший дзвоник сповістить їм про початок фінішної прямої, яку вони мають пройти достойно та по закінченню навчального року вступити до омріяних вищих навчальних закладів.

        Свято Першого дзвоника цьогоріч відбулося у фойє гімназії. Розпочали свято ведучі, які запросили до зали найстарших учнів –  наших одинадцятикласників разом з куратором класу Горбанівець Вікторією Олександрівною. До дружньої родини приватної Лінгвістичної гімназії приєдналися першокласники на чолі з куратором класу Пронюткіною Вікторією Євгеніївною. Їх зустрічали бурхливими оплесками! 

  


        Урочисту лінійку з нагоди Дня знань розпочали з виконання  Державного Гімну України.


        Зі щирими словами вітання до присутніх звернулася засновник та директор гімназії, вчитель вищої категорії, вчитель-методист, відмінник столичної освіти Дашковська Валентина Петрівна. Вона поздоровила присутніх із Днем знань, з початком нового навчального року, побажала учням бути сумлінними, старанними, примножувати особисті успіхи та успіхи гімназії.

Усіх присутніх привітала випускниця нашої гімназії, нині студентка факультету англійської та німецької філології Ягелонського університету (Польща) Ярощак Анна. Вона подякувала Валентині Петрівні за невтомну працю, комфортні умови навчання і щире, душевне ставлення до всіх вихованців.

    

        Далі слово мали першокласники. Кожен із них декламував напам'ять віршик про школу. Із цим завданням дітлахи впорались чудово!

     

     

     

     

     

        Наступною частиною свята стала посвята  нових учнів у гімназисти, складання ними урочистої обітниці та виконання Гімну гімназії. Всі нові учні отримали подарунки від засновника гімназії пані Валентини Дашковської.


        Далі першокласників  привітали  одинадцятикласники. Найстарші вихованці насамперед подякували своїм наставникам за прекрасну роботу, за добро й турботу; своїм молодшим друзям вони побажали старанно навчатися та бути гідними звання гімназиста приватної Лінгвістичної гімназії.

        Наприкінці свята пролунав Перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року.

                       


        З нагоди свята бажаємо всім гімназистам незабутніх миттєвостей шкільного життя, щасливої дороги у країну Знань! Учителям бажаємо творчого натхнення, незгасаючої енергії й нових педагогічних злетів!

  


Усім міцного здоров’я!

Успішного навчального року!

 

 

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта