Майстер-клас для учнів старшої школи "Алгоритм підготовки до ЗНО: частина "Аудіювання"

5 лютого 2021 р.

 

Майстер-клас для учнів старшої школи

«Алгоритм підготовки до ЗНО: частина «Аудіювання»

 

Уже багато років поспіль Приватний заклад загальної середньої освіти    І-ІІІ ступенів «Лінгвістична гімназія» є школою-партнером освітнього центру «Пірсон». Програма Pearson Partner Schools передбачає консультативний супровід учителів іноземних мов із вибору підручників, ознайомлення з методичною системою, додатковими ресурсами, проведення семінарів,  демонстраційних уроків, тренінгів для учнів із підготовки до ЗНО та багато іншого.


5 лютого 2021 року в рамках декади іноземних мов методист Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education Наталія Міхненко провела майстер-клас для старшокласників «Алгоритм підготовки учнів до ЗНО: частина «Аудіювання». У заході взяли участь учні 9-11 класів та вчителі англійської мови Блажкевич Т.А., Горбанівець В.О., Біліченко О.О. та Горбенко С.С. Враховуючи сучасні вимоги, зустріч відбулась онлайн із залученням платформ Zoom та Vevox.


Під час зустрічі старшокласники дізналися про структуру та особливості тесту з англійської мови в розділі «Аудіювання». Методист поділилася секретами успішного складання екзамену. Учням запропонували ознайомитися з тестовими завданнями. Разом із викладачем вони аналізували алгоритм  виконання тестів, акцентуючи увагу на типових  помилках та способах їх уникнення. Учні із зацікавленістю слухали поради та записували важливу інформацію. Майстер-клас став важливим етапом підготовки до іспиту ЗНО й допоміг майбутнім абітурієнтам узгодити  важливі моменти.   

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта