Квест "Magic Express" у 3 класі

3 лютого 2021 р.

 

Квест “Magic Express

у 3 класі

 

        3 лютого 2021 року учні 3 класу пройшли цікавий  квест “Magic Express”, який організували й провели вчителі англійської мови Мамієва Аліна Костянтинівна, Ткачова Анастасія Віталіївна та  Никончук Аліна Володимирівна. До організації квесту педагоги також залучили помічників - учнів 9 класу, які бездоганно впоралися зі своїми обов’язками.

   

        Третьокласники  мали чітку мету - пройти квест з різними захоплюючими комунікативними іграми, граматичними та творчими завданнями, а також з пісенними й поетичними конкурсами.

          

        Учні самостійно створили команди й обрали капітанів, що стало позитивним досвідом самоорганізації та співпраці. Учасники квесту працювали злагоджено, дотримувалися зазначеного маршруту й чітко виконували всі інструкції. Завдання були досить складними та різноманітними: від розгадування кросворду до декламації віршів і виконання пісень. Але наші дітлахи  виявилися надзвичайно кмітливими та винахідливими, а також довели, що можуть з легкістю застосовувати набуті знання та вміння з англійської мови. Перемогла дружба!

    

        А наші маленькі ерудити з нетерпінням чекають  на майбутні  змагання,  нові звершення та перемоги!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта