Свято Останнього дзвоника

26 травня 2021 р.

 

Свято Останнього дзвоника

 

26 травня 2021 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулася урочиста лінійка з нагоди закінчення 2020-2021 навчального року. На свято зібралася вся дружня гімназійна родина.

 

Як швидко рік навчальний промайнув.

Повірити так важко в це відразу.

І ми сьогодні всі зібрались тут.

Останній дзвоник святкувати разом.

 

Саме сьогодні востаннє пролунає шкільний дзвоник для наших випускників, який сповістить про початок дорослого життя.

                       

Цьогоріч гімназію закінчує 12 випускників, із них 6 випускників закінчує гімназію з золотою медаллю, а 1 - зі срібною. Такого «урожаю» не було в гімназії за 20 років!

Золотомедалісти:

Гузько Михайло,

Жидкова Ольга,

Квіткіна Маргарита,

Лях Софія,

Пайда Каріна,

Пеліновська Вероніка.

 

Зі срібною медаллю гімназію закінчив Бєлих Тимур.

     

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник директора гімназії Марченко Людмила Володимирівна. Вона привітала всіх із завершенням навчального року.  Вчителям подякувала за плідну невтомну працю,  а учням - за старанність і наполегливість. Випускникам пані Людмила побажала вступити до омріяних вищих навчальних закладів та стати гідними громадянами нашої Батьківщини.  

        Далі слово взяли випускники. Із словами щирої вдячності та поваги вони звернулися до засновника та директора гімназії Дашковської Валентини Петрівни.

Діти висловили безмежну вдячність за родинний затишок та щоденну турботу й пообіцяли все життя пам’ятати рідну гімназію.


        Також випускники звернулися до своїх любих вчителів. «Увесь цей час Ви були для нас усім – і турботливими батьками, і суворими вчителями, і мудрими вихователями. Ми тільки хараз », - зазначили в своїй промові випускники.




Вітаємо всіх зі святом!

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта