Свято "Прощавай, Букварику!"

25 травня 2021 р.        

           


Свято «Прощавай, Букварику!»


 

        25 травня  2021 р. у 1-му класі відбулося свято «Прощавай, Букварику!». Його з нетерпінням чекали не лише малята, а і їхні батьки. Здається, ще вчора наші першокласники тільки прийшли до гімназії, а вже закінчують 1 клас. З цього часу в житті дітей розпочинається новий відповідальний період, бо Буквар — це лише крок на шляху до Країни Знань.

  

Під керівництвом куратора Пронюткіної Вікторії Євгеніївни, вчителя музики Галанської Валерії Валеріївни та вчителя хореографії Яцківа Романа Ярославовича діти  підготували цікаве театралізоване дійство. Ведучими на святі були Пшінка Діана, Кузнєцов Михайло, Фесюк Анастасія, Прищепа Михайло. Як щирі господарі, вони привітали присутніх і запросили у чарівний світ казки.

            


Першим на свято завітав Букварик (Лінцов Даня). Маленькі гімназисти демонстрували присутнім все те,  що вивчили за перший рік навчання. Також на святі відбулася презентація літер алфавіту. Кожен учень намагався якомога краще представити свою літеру.
        
        

До свого друга Букварика на свято завітали Читанка, Рідна мова, Математика,  ролі яких  виконали Шафранюк Кіра, Романюк Єлизавета, Сінченко Антоніна. Вони побажали першокласникам гарно відпочити влітку та з новими силами прийти до гімназії, щоб мандрувати далі у Країну Знань.
     
       

До зали завітали літери англійської абетки! Учні представили гостям казкову інсценізацію англійською мовою, яку підготували під керівництвом талановитих вчителів англійської мови Горбенко Сніжани Сергіївни, Никончук Аліни Володимирівни, Ткачової Анастасії Віталіївни.

    

Концерт добіг до кінця. Першокласники схвильовані і радісні водночас, адже для них це було не просто свято, а своєрідний перший іспит, який вони склали на «Відмінно!» Попереду на них чекає ще довга та захоплива подорож Країною Знань!

  

 

 

 

 

           

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта