Випускний вечір учнів 11 класу

25 червня 2021 р.

 


Випускний вечір учнів 11 класу

 

        25 червня 2021 року в приватній Лінгвістичній гімназії  відбувся довгоочікуваний випускний вечір учнів 11 класу!  У актовій залі гімназії, прикрашеному барвистими кульками  та квітами, зібралося чимало гостей.

 

        Під звуки фанфар та бурхливі оплески ведучі запросили на сцену наших чарівних випускників. Важко впізнати у стильних леді та галантних джентльменах учорашніх маленьких гімназистів. Красиві, яскраві, впевнені в собі юнаки й дівчата готові рушати в бурхливий вир дорослого життя!

 

        Церемонію вручення свідоцтв про загальну середню освіту  розпочала заступник директора з навчально-виховної роботи  Марченко Людмила Володимирівна. Насамперед Людмила Володимирівна привітала випускників, побажала кожному реалізувати свої задуми, втілити мрії,  знайти свою стежку в житті та стати гідними громадянами нашої держави.

        

        Цьогоріч свідоцтво про загальну середню освіту отримали 12  учнів, із них 6 випускників закінчили гімназію із золотими медалями й один випускник – зі срібною. Золоті медалі отримали Гузько Михайло, Жидкова Ольга, Квіткіна Маргарита, Лях Софія, Пайда Карина та Пеліновська Вероніка,  а срібну медаль отримав Бєлих Тимур.

        Для наших випускників гімназія стала втіленням родинного затишку, спокою, добра та любові, другою домівкою, де кожному завжди раді, де готові вислухати й допомогти, дати мудру настанову чи просто пригостити запашним чаєм.

        

        Випускники висловили глибоку вдячність засновнику та директору гімназії Валентині Петрівні Дашковській  за любов і милосердя, затишок і турботу, за материнську  ласку й піклування. Також діти подякували вчителям  за ґрунтовні знання, мудрі настанови, щоденну підтримку та розуміння. 

        Милі серцю спогади огорнули всіх присутніх при перегляді фотодайджесту про чудові гімназійні роки.  

        З незабутнім святом своїх  вихованців привітала куратор класу Горбанівець Вікторія Олександрівна. Вона побажала  своїм випускникам добра, щастя та успіхів у дорослому житті. Крім того, Вікторія Олександрівна підготувала для випускників креативну «лотерею»: кожен обрав для себе аркуш паперу із мудрою настановою на майбутнє.

  

        Зі словами щирої вдячності звернулися випускники до своїх найрідніших людей – батьків, подякували за їх любов, підтримку й турботу та пообіцяли  бути гідними, добрими та порядними людьми.

        Батьки благословили дітей на щасливу життєву дорогу, також подякували засновнику гімназії Валентині Петрівні та всім учителям за їх кропітку роботу, майстерність та професіоналізм.

        У свою чергу заступник директора гімназії Людмила Володимирівна вручила батькам подяки за сумлінне виховання дітей.

  

        Традиційно випускники виконали пісню «Прощавай, гімназіє моя».


 

        Фінальним акордом свята став незабутній випускний вальс.

 

Любі випускники!

Бажаємо Вам знайти саме ту стежку в житті, яка приведе кожного із Вас до омріяних висот і дасть можливість реалізувати власні таланти та здібності!

Не забувайте гімназію і вчителів, які відкрили для Вас дорогу у світ знань, вчили бути добрими, співчутливими, людяними.

У добру путь!

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта