День учителя

2 жовтня 2020 р.


День учителя

      2 жовтня 2020 року  в приватній Лінгвістичній гімназії відбувся святковий концерт з нагоди  Дня Вчителя. 

      З вітальним словом до учителів звернулася директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Пані Валентина побажала колегам міцного здоров’я, творчого натхнення, незгасаючої наснаги,  благополуччя, успіхів у педагогічній діяльності та в особистому житті.

                                          

    Учителів шанують і поважають в усьому світі, тому поезій на їхню честь складено дуже багато. Учні гімназії підготували вітання для своїх наставників різними мовами,  і це не випадково, адже у нас - Лінгвістична гімназія, тому слова вдячності учителям лунали цього дня не лише українською, а й англійською, польською, французькою та німецькою мовами.

      

   Гімназія для дітей – це другий дім. Тут вони зростають, формуються, переживають радощі та невдачі. Кожен гімназист крокує у країну Знань упевнено, адже відчуває тепло та підтримку учителя.  Тому найщиріші слова подяки  учителям від імені усіх гімназистів висловили учні 11 класу.  А пісня у виконанні учнів 8-го класу доповнила низку теплих слів, адресованих учителям.

 

      

     Музичні та хореографічні подарунки для педагогів підготували і учні 3-го та 4-го класів, вони виконали пісню «Любі учителі» та хореографічну композицію «Рідна школа».

    На завершення концерту учні 9-10 класів подарували учителям музичну композицію «Учитель року».


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта