Інтелектуально-розважальна гра "Лінгвіст"

26 лютого 2020 року

 

Інтелектуально-розважальна гра «Лінгвісти»

 

    26 лютого 2020 року вчитель української мови та літератури Пучок Юлія Вікторівна організувала й провела для учнів 10 класу інтелектуально-розважальну гру «Лінгвісти».

 

   Напередодні десятикласники сформували дві команди: «38/44» та «Орден лицарів Олександра Авраменка». У першому конкурсі під назвою «Мовне асорті» учасники мали відповісти на запитання з різних галузей мовознавства. На наступному етапі команди отримали конверти з частинками українських прислів’їв і приказок. Завдання полягало в тому, щоб якнайшвидше відновити перлини народної мудрості. У змаганні «Збери літери» гравці мали скласти із запропонованих літер  слова, вишикувавшись у відповідному порядку.

 

 

   А в конкурсі «П’ять слів» команди вгадували рядки з відомих творів української    літератури, відкриваючи одне з п’яти зашифрованих слів. Чи не найцікавішим етапом гри видався конкурс «Хто я», де капітани команд мали по черзі відгадати персонажів, зображених на плакатах.  Змагання «Музичний батл» продемонструвало, наскільки добре учні знають українські народні пісні. Останнім етапом перегонів став конкурс «Правда-неправда», де гравці «ділилися» цікавими фактами з життя відомих українців, а їх суперники мали вгадати, правда це чи ні.

 

   У результаті перемогла дружба! А найкращою винагородою для всіх стали чудовий настрій та яскраві враження!


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта