Театралізоване свято "Осінній бал"

24 жовтня 2019 р.

 


 


Театралізоване свято "Осінній бал"


 

      У 1 класі приватної Лінгвістичної гімназії відбулося свято Осені. Перед початком свята, як перед справжньою виставою, усі гомоніли, одягали костюми, повторювали слова. За кілька хвилин першокласників було не впізнати! Костюми, які підготували для своїх дітей батьки, були просто неперевершені!


  


 


      І ось уся святкова зала наповнилася голосними звуками – це вся овочева родина завітала на свято. Та несподівано спалахнула суперечка: овочі вирішили визначити, хто з них найголовніший. Морква (Саханенко Софія) взагалі називала себе королевою овочів.  Буряк, в образ якого перевтілився Прудкий Святослав, переконливо доводив, що він найкорисніший та найсмачніший. Бараболя   (Корнієць Євеліна) і Диня (Яковенко Дар’я) навели безліч аргументів у віршованій формі, щоб довести, що саме вони найбільше користі приносять людському організму.  А що вже говорити про Огірочки, роль яких майстерно зіграли Валяхін-Коньков Максим та Малютенко Клим,  у тій суперечці вони були на висоті. Також свою важливість для людей переконливо доводив і Гарбуз (Маслак Єгор). І довго вони б ще сперечалися, якби  не почула цю суперечку Осінь (Пучок Валерія).  Вона помирила овочі, запевнивши їх у тому, що всі вони корисні та однаково важливі для організму людини. І тоді уся дружня овочева родина  заспівала пісню «Ходить Гарбуз по городу».

 

    


  Також на свято завітали осінні місяці – Вересень (Микулінський Максим), Жовтень !!!!!!!!!!!!!  (Сурай Михайло) та Листопад (Яценко Архіп). Вони привітали всіх з таким чудовим святом і запросили покружляти у їхньому улюбленому вальсі «Осінні листочки».




       Яка ж осінь без солодкого варення? Тому й не дивно, що до малюків на свято Осені завітала Маша (Бобровник Анна).Та прийшла вона не сама. Усі знають, що у лісі живуть звірята, тож і на свято вони не забарилися. Хитра Лисичка (Сиваченко Вероніка) та сірий вовк (Трояновський Давід), Зайчик-побігайчик (Мільковський Євгеній) та руденька Білочка (Шпак Олександра), Їжачок-боровичок (Лановик Артьом) та Ведмідь (Малютенко Клим) привітали присутніх з першими дощами і запросили у мандрівку до осіннього лісу. Ще залітали з новинами Синичка (Нижник Ілона), Сорока (Бобровник Анна) та Ворона (Піскун Катерина).


          

          


      На завершення свята діти поласували корисними для здоров’я дарами осені. Чудове свято підготували та провели куратор 1 класу Шишова Ольга Сергіївна, вчитель музики, заслужена артистка естрадного мистецтва України Галанська Валерія Валеріївна, вчитель хореографії Яцків Роман Ярославович. Завдяки наполегливій праці цих вчителів малюки, які ще два місяці тому вперше переступили поріг гімназії, майстерно танцювали, співали та розповідали вірші.





Свято  закінчилося, але веселий настрій та гарні спогади залишаться ще надовго.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта