Випускний вечір 11 класу

22 липня 2020 р.

 

Випускний вечір 11 класу

 

 

22 липня 2020 року відбувся випускний вечір 11 класу!

Довгоочікуване свято пройшло надзвичайно цікаво, оскільки церемонія вручення атестатів відбулася на березі Дніпра в ресторані «Червона Калина».

       

Цьогоріч свідоцтва про загальну середню освіту  отримали  15 учнів, із них 4 випускники закінчили гімназію із золотими медалями й один випускник – зі срібною. Золоті медалі отримали Дереза Владислав, Рак Марія, Смоленська Маргарита й Тітов Вадим, а срібну медаль отримав Замурій Іван.


        Які красиві наші випускники: дівчата у вишуканих сукнях та юнаки в елегантних костюмах! Здається, їм не віриться, що вже  час  відчалювати  від  берега  дитинства й рушати в незвідане плавання – доросле життя.

                     

                   

            

Позаду 11 шкільних років, які були цікавими,  веселими, радісними,  а  інколи сумними. Але завжди поряд знаходилися вчителі та друзі, які могли підтримати, мотивувати та дати пораду.

                     
                   
        

Для кожного випускника гімназія стала рідною домівкою. Тож з глибокою вдячністю вони слухали теплі та щирі привітання від засновника гімназії Валентини Петрівни Дашковської.


Валентина Петрівна  побажала випускникам наполегливо крокувати до нових звершень та знайти  своє  покликання в житті.

         

Випускники подякували Валентині Петрівні  за  можливість  навчатися   в  такому  чудовому  закладі, за тепло й  затишок,  за родинну атмосферу та подарували їй букет розкішних троянд. З цим незабутнім святом своїх  вихованців привітала куратор класу Пучок Юлія Вікторівна. Вона побажала випускникам добра, щастя та успіху в дорослому житті.


    Від імені батьків виступили Голь Інна Юріївна, Тітова Катерина Миколаївна та Конглієва Вікторія Олександрівна. Вони благословили дітей на щасливу життєву дорогу, подякували Валентині Петрівні та всім учителям за їх кропітку роботу, професіоналізм, за ґрунтовні знання, які вони дали своїм вихованцям.

        Валентина Петрівна вручила батькам подяки за сумлінне виховання дітей.

  

  

     Насамкінець випускники виконали чарівну фінальну пісню «Прощавай, гімназія моя».

     
  

        Зичимо вам, шановні випускники, наснаги, витримки, впевненості у власних силах, енергії й натхнення для майбутніх звершень!

 

У добру путь!

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта