Випускний вечір учнів 9 класу

17 червня 2020 р.

 

 

Випускний вечір учнів 9 класу

   

   17 червня 2020 року відбувся випускний вечір учнів 9 класу. Церемонія вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту відбулася в ресторані «Гольфстрім», що на Троєщині.


   Цьогоріч свідоцтва про базову загальну середню освіту отримали 12 дев’ятикласників, із них 3 учні отримали свідоцтва з відзнакою. Відмінники навчання – Булавенко Микита, Новіков Нікіта, Ольваніко Діана.

                 
                
                

  Випускників привітала засновник гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона побажала їм успіхів у подальшому навчанні, благополуччя, удачі, досягнення поставлених цілей, вірних друзів на життєвому шляху. Крім свідоцтв про базову загальну середню освіту, Валентина Петрівна вручила дев’ятикласникам грамоти за призові місця на Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях, а також подяки за активну участь у житті гімназії.

   Випускників привітала куратор класу Трикіша Ольга Олександрівна. Вона побажала їм щасливої долі, нових творчих звершень, успіхів у подальшому навчанні.


    Дев’ятикласники подякували Валентині Петрівні за тепло і затишок, за родинну атмосферу, яку вона створила в гімназії, а вчителям за ґрунтовні знання, які вони їм дали, за щоденну турботу та любов. Також випускники висловили слова вдячності найріднішим людям – своїм батькам.


            

            

   У свою чергу батьки благословили дітей на щасливу життєву дорогу, подякували Валентині Петрівні та всім учителям за їх кропітку роботу, професіоналізм, за ґрунтовні знання, які вони дали своїм вихованцям.

                      
   Валентина Петрівна вручила батькам подяки за сумлінне виховання дітей.

 

Любі випускники! Бажаємо Вам успіхів! Нехай щастить!


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта