Урок-презентація "What is Love...?"

14 лютого 2020 р.  

 

 

Урок-презентація “What is Love...?”

9 клас

 

14 лютого 2020 р.  саме у День закоханих, під час декади іноземних мов, вчителі англійської мови Блажкевич Тетяна Анатоліївна, Горбенко Сніжана Сергіївна, Біліченко Оксана Олександрівна та учні 9 класу провели урок-презентацію “What Is Love…?”, присвячену темі кохання, відображенню його в історії, літературі та кіно.

  

Учні розповіли про звичаї британців, повязані з Днем Св. Валентина, прочитали святкові привітання на листівках-валентинках. Романтичну атмосферу заходу допомогла створити лірика Джорджа Гордона Байрона, Сергія Єсеніна, Лесі Українки. Всі задумливо слухали запис 130 сонету  Вільяма Шекспіра, у виконанні британського актора Алана Рікмена. Цікаво було згадати історії кохання, які бентежать розум багатьох поколінь: Антонія і Клеопатри, Наполеона та Жозефіни, Ромео і Джульєтти. Учні із задоволенням переглянули уривки кінострічок «Титанік», «Ромео і Джульєтта».

  

  

Головним пізнавальним етапом уроку був перегляд кінофільму “Everything, Everything… ”. Перегляд фільму відбувався англійською мовою з субтитрами, що хорошою практикою сприйняття та розуміння носіїв мови. Проблематика тематики фільму “Everything, Everything…” є дуже близькою для підлітків, що дало змогу поринути  в сюжет та відчути себе справжнім  свідком подій дев’ятикласникам. Перегляд фільмів мовою оригіналу із субтитрами є дуже вдалою формою роботи, яка має на меті розвиток навичок сприйняття та розуміння мовлення на слух. Під час уроку учні мали гарну практику навичок аудіювання  та читання, і отримали багато гарних емоцій.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта