Урок-вистава учнів 1 класу "The little Red Hen"

13 лютого 2020 р.

 

Урок-вистава учнів 1 класу

The little Red Hen

 

13 лютого у рамках щорічної декади іноземних мов відбувся урок-вистава учнів першого класу “ The little Red Hen”, який підготували Ткачова Анастасія Віталіївна, Тараненко Наталія Петрівна та Никончук Аліна Володимірівна.


Учні 1 класу вправно перетворилися на героїв казки і випробували свої сили в якості акторів. На виставу завітали і Мишки, і Пташки, і Кізочка, і Качка,  і Лисичка, і Котик із  Собачкою і навіть кінь.

   


Головні герої вистави, Курочці і Півнику,  закортіло спекти хліб, щоб пригостити усіх своїх друзів. Але яке ж було розчарування, коли тваринки не захотіли допомогти, а натомість хотіли тільки гратися і розважатися. Але гарна казка не була  б гарною, якщо не мала б у кінці мораль. Без труда нема плода. Цей важливий урок засвоїли наші маленькі герої і зрозуміли, що завжди треба допомагати один одному.

  

 

  

Хочеться зазначити, що талановиті гімназисти впоралися зі своїми ролями, отримали важливий досвід виступу перед глядачами. А  веселі англомовні пісні, віршики, діалоги справили   на батьків і вчителів дивовижне та незабутнє враження.


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта