Discover the UK (Пізнаємо Великобританію)

12 лютого 2020 р.



 

Discover the UK

(Пізнаємо Великобританію)

 

12 лютого 2020 року учителі англійської мови Блажкевич Т.А. , Біліченко О.О. і Горбанівець В.О. провели відкритий урок у 8 класі на тему “Discover the UK” про культурну спадщину Великобританії: про відомих особистостей, письменників та співаків.


Учні розпочали дійство із представлення Королівської родини:

роль Єлизавети ІІ зіграла Семерунь Дарія; особистого секретаря- Косицька Софія і Премєр міністром-виступив Зотов Михайло.

Розповіді восьмикласників про життя, громадську діяльність і традиції Королівської родини супроводжувались музикою та тематичними фотографіями.


У частині уроку, присвяченій видатним письменникам таким як:

В.Шекспір , А.Крісті , А.Конандойль, звучали діалоги з творів.

Учні майстерно проявили знання англійської мови та акторську гру.

Особливу цікавість викликав діалог між двома детективами Шерлоком Холмсом та доктором Ватсоном iз оповідання “Скандал у Богемії”, який зіграли Ніколаєв Ілля та Мішкой Андрій.

Найцікавішою частиною уроку був музичний розділ. Учні розповіли про популярну групу Queen, а Курочкін Артем та Мішкой Андрій зіграли на гітарах уривок з відомої композиції “We Will Rock You”.


На закінчення дійства дівчатка Семерунь Дарія та Філоненко Анастасія поділились інформацією про сучасного співака Еда Широна і заспівали хіт “Shape of You”, який всі учні із задоволенням підхопили.


Святковий урок закінчився чаюванням зі солодощами, які організували батьки класу. З хорошим піднесеним настроєм восьмикласники продовжили свій шкільний день

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта