Урок-презентація у 7 класі "The visit of the Queen. Meals in Britain"

11 лютого 2020 р.

 

Урок-презентація у 7 класі

“ The visit of the Queen. Meals in Britain.”

 

11 лютого 2020 року вчителі англійської мови Біліченко Оксана Олександрівна, Блажкевич Тетяна Анатоліївна та Горбанівець Вікторія Олександрівна провели відкритий захід у 7 класі « Традиційні страви у Великобританії».


До учнів завітали її Величність королева Великобританії Єлизавета II (учениця 8 класу Семерунь Дар’я), її персональний секретар (учениця 8 класу Косицька Софія) та Прем’єр-міністр (учень 8 класу Мироненко Ярослав).


Гості познайомили учнів з цікавими фактами про королівську сімю та розповіли про смакові вподобання королеви Єлизавети. Також провели вікторину, яка показала наскільки учні добре засвоїли інформацію.


У свою чергу, учні 7 класу провели чудову презентацію традиційних страв Великобританії та розповіли про правила етикету.


Наприкінці зустрічі королева пригостила всіх учнів одним з улюблених страв англійців «панкейками з джемом» та запросила на щорічну церемонію чаювання.


Незвичний формат уроку створив чудову атмосферу, яка мотивує учнів до вивчення звичаїв та традицій країни, мову якої вивчають наші гімназисти.


 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта