"12 місць, де здійснюються бажання" (оглядова екскурсія по Києву)

1 жовтня 2019 р.

 

 

 

"12 місць, де здійснюються бажання"

(оглядова екскурсія по Києву)

 

 

    Ви вірите в те, що Київ - найчарівніше місто у світі? А чи знаєте ви, що саме тут є найдивовижніші місця світлої сили, де задумані  бажання можуть здійснитися? Перевірити цю інформацію взялися допитливі учні 3 та 4 класів нашої гімназії, які 1 жовтня вирушили на незвичайну екскурсію під назвою «12 місць, де здійснюються бажання».

    Наша пригода розпочалася  біля Золотих Воріт та пам’ятника князю Ярославу Мудрому. А перше своє бажання ми довірили коту Пантелеймону. Подейкують, що бронзовий пухнастик може виконати мрію, якщо лагідно потримати тваринку за хвостик.

                  

    А далі ще дивовижніше!  У дворі стародавнього будинку гімназисти «спілкувалися» зі старим мудрим круком, потім дарували цукерки кумедному їжачку, з цікавістю шукали янгола серед куполів Святого-Михайлівського Золотоверхого собору та весело мандрували самісіньким центром міста, не забуваючи при цьому загадувати все нові та нові бажання.

                   

    Екскурсія виявилася не тільки веселою та динамічною, але й дуже пізнавальною. Малюки дізналися безліч народних переказів, легенд та  цікавих фактів з історії нашого міста А закінчилась диво-прогулянка дуже символічно - на Старокиївській  горі біля пам’ятного знаку першій школі на Русі. Тут гімназисти змогли перепочити та поділитися своїми враженнями, дивуючись, що казка та диво живуть зовсім поруч з нами. Потрібно тільки  вміти їх бачити.  Нехай і ваші бажання здійснюються!

     

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта