Відзначаємо 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського

28 вересня 2018 р.

 

ВІДЗНАЧАЄМО 100-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ

ВАСИЛЯ СУХОМЛИНСЬКОГО


    


28 вересня 2018 р. виповнилося 100 років від Дня народження Василя Сухомлинського – визначного українського педагога, який увійшов в історію вітчизняної науки як гуманіст, творець педагогічної системи, у центрі якої перебуває дитина як унікальна особистість. За своє недовге життя Василь Олександрович написав 48 книг, 500 наукових статей, 1500 казок і оповідань для дітей. Праці педагога видані 53 мовами світу загальним тиражем понад 15 мільйонів примірників. Найбільш відома його книга «Серце віддаю дітям».

Ювілейну дату В. Сухомлинського було відзначено у Приватній лінгвістичній гімназії. Учителі та гімназисти переглянули відеопрезентації про життя та творчість видатного педагога. На виставковому стенді було представлено найвизначніші твори класика української педагогіки. Старшокласники для молодших учнів організували інформаційні п’ятихвилинки, у яких поглибили знання юних слухачів про постать

В. Сухомлинського, процитували його педагогічні настанови.  


     

Творчість педагога поза вимірами часу. На будь-яке актуальне питання педагогічної науки і практики знаходимо відповіді у невичерпному джерелі інноваційної думки, знань, мудрості, натхнення Василя Сухомлинського.

 Василь Олександрович Сухомлинський це вчитель, педагог, учений, який по краплині дарував своє серце дітям!


     


  Усю майстерність, досвід із роками

                                    В своїх казках народу передав.

                                    Звязавши все духовності нитками,

                                    Усвітлих душах істину заклав (М. Берізко).


G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта