Урок-вистава "Літературні таланти" в 7 класі

28 лютого 2019 р.

Урок-вистава «Літературні таланти» в 7 класі

     28 лютого 2019 року семикласники під керівництвом учителя української мови та літератури Голець Лесі Миколаївни підготували цікаві інсценізації уривків з вивчених літературних творів.

    

     Креативний урок розпочався з «неочікуваного» візиту Івана Франка(Ніколаєв Ілля) та Ліни Костенко (Аліна Данилевич) на мистецький захід. Леся Миколаївна радо привітала гостей і запросила до імпровізованої театральної зали. Напередодні семикласники прочитали й проаналізували надзвичайно цікаві програмні твори: оповідання Богдана Лепкого «Мишка» та новелу Олекси Стороженка «Скарб». 

     

     У цих шедеврах української малої прози звеличуються справжні загальнолюдські цінності, зокрема: справедливість, милосердя, співчуття до ближнього. Крім того, автори зазначених творів засуджують жагу до збагачення, жорстокість та користолюбство. Діти старанно підготувалися до театралізованого дійства: вивчили репліки героїв, перевтілилися в образи вибраних персонажів та вклали душу в акторську гру. Це було прекрасно! Бездоганне володіння українською мовою,щирі емоції, акторська майстерність і недитячий професіоналізм стали запорукою справжнього успіху!

  

     Насамкінець учитель подякувала всім юним обдаруванням за чудовий урок і пообіцяла найближчим часом організувати візит до Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта