Випускний бал у початковій школі

25 травня 2019 р

Випускний бал у початковій школі

     25 травня 2019 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося свято – випуск учнів 4-А та 4-Б класів. Роки у початковій школі для  40 випускників не минули марно, адже дітям було цікаво і весело у стінах рідної гімназії. На відмінно завершили навчання у початковій школі 25 учнів.

                      

     Гімназисти згадали теплі миті життя, які їм подарувала молодша школа, перші труднощі, які вони долали разом із вчителями - вірними, світлими носіями мудрості та знань.

     

     

     Звичайно ж, гімназисти не досягли б таких результатів, якби не клопітка праця  директора гімназії Валентини Петрівни Дашковської, яка всі свої зусилля спрямовує на те, щоб діти почувалися в гімназії як удома. Учні подякували Валентині Петрівні за тепло і затишок родинного гніздечка, у яке вони щодня із задоволенням приходять, за добре і вічне, що сіє вона у їхні душі.

     

     

     Валентина Петрівна привітала четвертокласників із чудовим завершенням початкової школи і дала настанови на майбутнє.

                                     

     Із найтеплішими словами подяки учні звернулися до кураторів Олени Олегівни та Любов Олександрівни. А вони побажали маленьким випускникам, щоб усі їх мрії збувалися і життя дарувало тільки радісні моменти.

                        

     Успіхи випускників – це, безумовно, заслуга не тільки вчителів, а і батьків - найближчих людей, які непомітними на перший погляд щоденними зусиллями допомагають дітям підніматися сходинками знань.

        

     

       Вітаємо випускників, зичимо успіхів та щасливої життєвої дороги!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта