Свято Останнього дзвоника 


   24 травня 2019 р.




Свято Останнього дзвоника 


24 травня 2019 року в приватній Лінгвістичній гімназії відбулося свято Останнього дзвоника. На свято зібралася вся дружня гімназійна родина, щоб підбити підсумки навчального року, а також провести випускників із родинного гніздечка гімназії в незвідану дорогу дорослого життя. 

На свято до гімназії завітали поважні гості: заслужений діяч культури Польщі, голова Київського Польського культурно-освітнього товариства ім. Адама Міцкевича пані Ірена Гільова, Настоятель церкви святих мучеників Адріана та Наталії, голова відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії отець Роман, керівник відділу міжнародних відносин компанії "Іст-вест Брідж" центр Дмитро Пекарський та заступник керівника відділу Софія Черниш, член Cпілки офіцерів України, полковник Анатолій Іванович Денисюк.




Традиційно свято розпочалося виносом  Державного Прапора України під Козацький марш і виконанням  гімнів України та Євросоюзу. Ансамбль барабанщиків гімназії під керівництвом заслуженої артистки естрадного мистецтва України Галанської Валерії Валеріївни виконав «Марш Радецького».         

З урочистим словом звернулася до присутніх засновник і директор гімназії Дашковська Валентина Петрівна. Вона привітала всіх із завершенням навчального року.  Вчителям подякувала за плідну невтомну працю,  а учням - за старанність і наполегливість. Випускникам пані Валентина побажала знайти свою стежку в житті та стати гідними громадянами нашої Батьківщини.  

           Настоятель церкви святих мучеників Адріана та Наталії, голова відділу релігійної освіти та духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії отець Роман привітав гімназистів та педагогів зі святом та подарував Валентині Петрівні й випускникам Закон Божий.



Ми пишаємося здобутками наших гімназистів, адже із двохсот тридцяти трьох учнів гімназії на відмінно закінчили навчальний рік 94 учні,  не враховуючи першокласників, які оцінюються вербально.

        Протягом навчального року гімназисти показали високий рівень знань на районних, міських, міжнародних олімпіадах та конкурсах.  Учні посіли призові місця з української мови та літератури, англійської, німецької, французької та польської  мов, зарубіжної літератури, історії, біології, математики, хімії, комп’ютерної графіки, офісних технологій; стали переможцями в Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені ТарасаШевченка, Міжнародній олімпіаді «ІнтелекТ», Міжнародній природознавчій грі «Геліантус», Всеукраїнському конкурс із англійської мови «Гринвіч», Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру».




  

        Директор гімназії Валентина Петрівна вручила стипендії гімназистам, які гідно захищають честь гімназії на різноманітних конкурсах, виборюють призові місця на змаганнях   та  олімпіадах, а також беруть активну участь у житті гімназії.


    

 

       Зі словами щирої вдячності та поваги звернулися до директора гімназії Валентини Петрівни наші випускники.Діти висловили безмежну вдячність за родинний затишок та щоденну турботу й пообіцяли все життя пам’ятати рідну гімназію.

 

     

 

       І на завершення свята пролунав останній дзвінок, право дати який надали випускнику гімназії Скопичу Владиславу та учениці 1-го класу Гороховській Анастасії.

 

     Для випускників цей дзвоник став початком нового етапу в житті, а для інших гімназистів - стартом цікавих, веселих, пізнавальних літніх канікул.   


Вітаємо всіх зі святом!

 

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта